Taxara Makelaars en Taxateurs

Taxaties

Voor een hypotheek heeft u een officieel taxatierapport nodig. Dat is een objectieve bepaling van de waarde van het onroerend goed (uw huidige of toekomstige woning), opgesteld door een erkende taxateur.

Taxara taxeert vanzelfsprekend betrouwbaar en onafhankelijk. Na de taxatie ontvangt u digitaal het officiƫle taxatierapport, dat u kunt indienen bij uw geldverstrekker. Aan elke taxatie zijn kosten verbonden, maar deze zijn wel aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting.

Daarnaast informeren wij indien nodig bij de gemeente naar het bestemmingsplan en verrichten wij een kadastraal onderzoek om te zien of datgene wat wij ter plaatse constateren overeenkomt met de gegevens van het kadaster. Een ander belangrijk onderdeel van de waardebepaling is de markt- en economische situatie. Al deze bevindingen worden vervolgens vastgelegd in een taxatierapport, die u kunt gebruiken voor uw doel van de taxatie.

Het taxatierapport wordt opgemaakt naar het meest recente model Financiering woonruimte en indien nodig voorzien van het keurmerk NWWI, Taxateursunie of IValidatie. Een rapport met dit keurmerk wordt door alle geldverstrekkers en stichting Waarborgfonds Eigen Woningen geaccepteerd (NHG).

Meer weten? U kunt per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Klik hier voor meer informatie.

Plan hier uw Taxatie aanvraag

Taxara Makelaars en Taxateurs

Meenthof 29
1241 CP Kortenhoef

 

Telefoon:
06 - 278 588 81

 

Kvk 56946732
BTW NL 001902844B21