Taxara Makelaars en Taxateurs

Aankoop

Onroerend goed kopen doet u niet elke dag. Wij wel, althans heel vaak. Daarom is de tamelijk ingewikkelde aankooptransactie bij ons in goede handen. Wij kijken kritisch naar bouwkundige staat, bestemmingsplan, informatieplicht, prijsstelling en financiële haalbaarheid.

Onze vakkennis en no-nonsense aanpak werken in uw voordeel en voorkómen eventuele (juridische) problemen. Op basis van onze marktkennis bedingen wij voor u bovendien de beste prijs. Dat is aankoopbegeleiding tot in detail.

Onze zorg houdt niet op nadat u een handtekening heeft geplaatst onder het voorlopig koopcontract. Wij blijven nauw in contact met u, tot en met het transport bij de notaris. Ook daarna, mocht daar aanleiding voor zijn, blijven we uw aanspreekpunt voor alle relevante zaken. Een goede communicatie is het allerbelangrijkste.

Wilt u Taxara als Aankoopmakelaar meenemen voor een bezichtiging? Bij een eenmalige bezichtiging geven wij u ter plaatse een vakkundig advies over de aankoop van de door u gevonden woning. De kosten voor een aankoopbezichtiging inclusief advies bedragen € 200,00 exclusief BTW.

Natuurlijk kunt u Taxara meenemen als uw eigen aankoopmakelaar voor het gehele traject! Neem dan graag contact op voor een maatwerk voorstel.


Taxara Makelaars en Taxateurs

Larenseweg 188
1223 AB Hilversum

 

Telefoon: 035 - 77 314 39
Mobiel:    06 - 27 85 88 81

 

Kvk 56946732
BTW NL 001902844B21